Hirdetés

"Meglepő" - a Samsung tényleg az iPhone-t másolta



|

Ezúttal a Samsung maga szolgált perdöntő bizonyítékkal az igazából sosem vitatott kérdésre.

Hirdetés

Az első Android telefonok megjelnése óta vitáznak a szakértők, és a jogászok azon, hogy a Google rendszere mennyiben másolja - egyesek szerint lopja - az iOS küllemét, és funkcióit. A robotos oprendszert használó telefonok pedig az iPhone jobb-rosszabb másolatának tűnnek. Különös tekintettel az Android-világ vezető gyártója, a Samsung egyes készülékeire. Nem is csoda így, ha a koreai gyártót szabadalmi perekkel borította nyakon az Apple, melyek most is tartanak.

Most azonban egy érdekes dokumentáció látott napvilágot, amely egyértelművé teszi, hogy a Samsung vezetésének szándéka szinte egy iPhone-klón kifejlesztése volt, amikor a Galaxy S-t tervezték.

A teljes (132 oldalas) dokumentációt a Macworld oldalán olvashatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.