Hirdetés

Megoldódtak az iPhone 6 gyártási gondjai



|

Ellentmondásosak az információk az 5,5 hüvelykes iPhone 6-tal kapcsolatban.

Hirdetés

Kezd ellentmondásossá válni az iPhone 6 helyzete, azon belül is leginkább az 5,5 hüvelykes modellé. Először még kijelző- és akkugondokra hivatkozva állították, hogy késik, azonban a Bloomberg később arról számolt be, hogy megoldódtak a problémák. Egy darabig úgy nézett ki, egyszerre jelenik meg a 4,7 és az 5,5 hüvelykes phablet szeptember közepén, de aztán Ming-Chi Kuo az érintőpanel és a ház hibáiról adott hírt, amik 2015-re is eltolhatják a nagyobb változat megjelenését. Azt is megemlítették ráadásul, hogy a zafírüveg bevonat ekkora méretben már nem kellőképp ütésálló

Hirdetés

Miközben nem lehet kitalálni, hogy vajon melyik jelentés mennyire igaz, addig a tajvani Economic Daily News azt mondja, hogy az 5,5 hüvelykes iPhone 6 gyártási nehézségei megoldódtak, az Apple ugyanis talált olyan partnert, amelyik képes szuperlapos akkumulátort gyártani. 

Az almás cég új partnere a Simplo lett, amely képes volt olyan lapos akkut készíteni, amit az ágazatban egyetlen riválisa sem tudott. Miközben az átlagos okostelefon-akkuk 2,8-2,9 milliméter vastagságúak, addig a Simplo 2 millimétereset csinált, amivel már az Apple is elégedett volt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.