Hirdetés

Mégsem jönnek az új iPadek



|

A Bloomberg szerint szeptember 10-én az iPadek is bemutatkoznak, mások szerint nem.

Hirdetés

A Bloomberg értesülései szerint szeptember 10-én az Apple nem csak az iPhone 5S-t és az iPhone 5C-t mutatja be, de az iOS 7 megjelenésén felül meglátjuk az iPad 5-öt és a retinás iPad minit is. Ez az első olyan beszámoló, amely szerint mind a négy új eszközt egyszerre mutatja be az almás cég. 

Hirdetés

Talán túl jól is hangzik, főleg, ha figyelembe vesszük az Apple szokásait. Éppen ezért nem véletlen, hogy a Bloomberget hamar többen is megcáfolták. A The Loop szerint például biztosan nem lesznek iPadek a szeptember 10-i rendezvényen. 

Abban mindenesetre a legtöbben egyetértenek, hogy szeptember 10-én végre meglátjuk a két új iPhone-t. Eddig más időpontról nem volt szó, de az Apple még mindig nem mondott semmit ezzel kapcsolatban, így lehet, hogy ez a dátum is kacsa. Az Apple mindenesetre általában külön rendezvényeken mutatja be az okostelefonjait és a táblagépeit

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.