Hirdetés

Mégsem rajtol el Kínában az iPhone



|

A China Mobile elnöke szerint még nem állapodtak meg az Apple-lel.

Hirdetés

A korábbi beszámolók szerint az Apple és a China Mobile már megállapodtak egymással, mindezt pedig most szerdán hivatalosan is megerősítették volna. Mivel ez elmaradt, és továbbra is várni kell a legnagyobb kínai cég előfizetőinek az almás telefonokra, ezért a cég elnöke úgy gondolta, beszél az újságokkal. 

Hirdetés

Xi Guohua tájékoztatása szerint a China Mobile és az Apple valóban tartanak jelenleg is megbeszéléseket, de eddig még nem állapodtak meg egymással az iPhone-ok értékesítése kapcsán, így mind a 750 millió ügyfelüknek tovább kell egy kicsit várni. 

A várakozásoknak megfelelően útjára indult ugyanakkor a kínai szolgáltató 4G-s hálózata, amelyről mindenki azt hitte, már csak ennyi volt az akadálya az iPhone-ok startjának. Az Apple és a China Mobile már évek óta próbálnak egymással megállapodni, de most a biztosnak tűnő rajt után ismét bizonytalan, hogy vajon mikor egyeznek meg az iPhone-okról. Egyes becslések szerint az Apple jövőre akár 3 milliárd dollárnyi extra bevételt is szerezhetne Kínából.

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.