Hirdetés

Megvan az iPhone 5S európai ára



|

A telefon drágább lesz az elődjénél, zsinórban ez a második emelés.

Hirdetés

Noha az új iPhone telefonok a jelentősebb piacokon körülbelül párhuzamosan fognak elérhetővé válni, ám szokásához híven a tegnap esti bejelentésükkor csak az egyesült államokbeli árukat közölte az Apple, ott a háttértár kapacitásától függően 650 / 750 / 850 dollárba kerülnek majd a kártyafüggetlen változatok.

Hirdetés


Szerencsére mostanra több európai országban tisztázódott az árszabás, ám úgy tűnik a Vén Kontinens lakosainak ezúttal sincs minek örülniük. Az iPhone 5 ára egy évvel ezelőtt 30 fontot emelkedett az iPhone 4-eséhez képest, most pedig újabb 20 fontos emelés történt: az iPhone 5S független ára az Egyesült Királyságban 550 / 630 / 710 font lesz, átszámítva 195 / 224 / 253 ezer forintról beszélünk.


A magyar árszabás ettől függetlenül valószínűleg inkább a németországihoz lesz hasonló, amely még ennél is kellemetlenebb 700 / 800 / 900 eurót, avagy 209 / 239 / 269 ezer forintot jelenthet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.