Hirdetés

Megvannak a 12 magos Mac Pro teszteredményei



|

Erős lesz a 12 magos modell, de az ára is az egekbe szökhet.

Hirdetés

Az Apple a 12 magos Mac Pro gépét először a Geekbench 2-vel tesztelte, de mivel a 8 és 6 magos kiadásokat már a Geekbench 3 mérte, ezért az eredmények nem voltak jól összevethetőek. Most befutott a 12 magos modell Geekbench 3-as tesztje is. A hamarosan megjelenő gép 12 magos kiadásánál az egymagos pontszám az alacsonyabb órajel miatt lett kisebb, de a többmagos eredmény már jelentős teljesítménynövekedést jelez a vártaknak megfelelően. 

Hirdetés

A teszteken mért Mac Pro gépek egyébként ugyanazt az egyedi buildjét futtatták az OS X Mavericksnek, ami a múlt hónapban egy 6 magossal kapcsolatban is feltűnt (13A4023-as verzió). 

Az Apple egy ideje már elárulta, hogy ebben a hónapban jelenik meg az új Mac Pro, de sajnos pontos dátumok és árak az egyes konfigurációkhoz még most sincsenek. A jelenlegi információk szerint a legerősebb Mac Pro sokkoló árat kaphat: a 12 magos processzor, a 64 GB RAM, az 1 TB flash tárhely és a dual AMD FirePro D700 10 000 dollárra veri fel az árcédulán szereplő összeget.

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.