Hirdetés

Microsoft Surface vs Apple iPad - számok háborúja



|

Korai még valódi versenyről beszélni, de természetesen elkerülhetetlen a hasonlítgatás, hiszen a cél a piac megszerzése vagy megtartása. Mit tud az új iPad és miben lehet jobb a Microsoft most debütáló táblagépe?

Hirdetés

Azt már most is lehet sejteni, hogy a táblagépek piaca hamarosan változni fog. A Microsoft már most nagyon büszke a Surface kapcsán, és elég komoly terveik vannak a jvőre nézve.

A Surface bemutatója óta már megy a találgatás, hogy vajon mekkora veszélyt jelent a versenytársakra (főleg az Apple fejőstehenére) az új Windows-os tablet, a Macworld ezért most összehasonlította az eddig ismert paramétereket. A számok háborújának első összecsapása, a két táblagép első ütközete most társoldalunk, a Macworld oldalán indult el, kattints a részletekért!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.