Hirdetés

Miért nem frissül az Apple Maps?



|

Kiderült, hogy miért késik az Apple térképappjának a frissítése.

Hirdetés

A TechCrunch úgy értesült, hogy az Apple egy ideje már több komoly frissítést is tervezett a Maps alkalmazásához, ami az iOS 8-cal egyszerre újult volna meg. A WWDC idejéig mindenesetre semmi nem került bele az új mobilos rendszerbe, és az is kiderült, hogy miért

Hirdetés

A 2012-ben a Google Maps lecserélésére indított Apple Maps rengeteg hibával keserítette a felhasználók hétköznapjait. Azóta ezeket bár kijavították, az újabb funkciók hiánya miatt nehéz lesz lépést tartaniuk a Google kiforrottabb rivális szolgáltatásával. 

Bár idén megbízhatóbb adatbázis, új POI-k, tömegközlekedési mód és új felület is érkezett volna a Mapshez, mindez belső problémák miatt késik. A belső informátorok szerint a problémát a nagyon gyenge projektmenedzsment és a belső politika jelentik, de a fejlesztők kiválása sem segíti a mapses részleg munkáját. Egyelőre nem tudni, hogy vajon az Apple képes lesz-e az iOS 8 megjelenéséig bepótolni a lemaradást. 

 

Fotó: iMore

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.