Hirdetés

Milyen újdonságok vannak az iOS 7.1-ben?



|

A fejlesztők már tesztelik az iOS legújabb bétáját, ami több érdekességet is tartogat.

Hirdetés

A fejlesztők ezzel a héttel kezdve már az iOS 7.1 bétáját tesztelhetik, azonban sajnos az Apple nem közölte, hogy konkrétan milyen újdonságokra, változtatásokra számíthatunk a mobil operációs rendszerük következő frissítésében. A fejlesztők most igyekeztek összeszedni, milyen érdekesebb trükkök lesznek az új iOS-ben. 

Hirdetés

Az egyik legkülönlegesebb változtatás, hogy a Beállításokban megadhatjuk, hogy a rendszer kizárólag a sötét háttérrel ellátott billentyűzetét használja. Alapesetben az iOS 7 sötét és fehér billentyűzettel dolgozik, attól függően, hogy éppen milyen alkalmazásban vagyunk, és a felületéhez melyik illik jobban. 

Lehetőségünk lesz az átlátszóság megszüntetésére is a következő kiadásban, ráadásul babrálhatunk némileg a színekkel és a kontraszttal is. Az úgynevezett HDR Auto mód fényképezéskor a legjobb fotót választja ki, míg a sorozatlövésnél beállíthatjuk, hogy feltöltődjenek-e a fotók az iCloudba. 

Mivel az iOS 7.1 bétája még csak rövid ideje elérhető, ezért a találgatások alapján az Apple ad időt a tesztelésre, majd ha minden rendben, akkor adja közkézre a frissítést, talán karácsony környékén. 

 

Fotó: imore.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.