Hirdetés

Minden Apple készülékben lesz Touch ID



|

A jövőbeli iPhone és iPad készülékek mindegyike Touch ID-val érkezik majd.

Hirdetés

Újra és újra visszatérő pletyka, hogy az Apple jövőbeli készülékei Touch ID-t kapnak. Bár az iPad Air és a retinás iPad mini nem rendelkeznek ujjlenyomat-olvasó szenzorral, a KGI Securities értesülései szerint a következő iPhone és iPad eszközök mindegyike kap majd ilyet. 

Hirdetés

Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője azt mondja, hogy az iPodon kívül minden idei iOS-es készülék Touch ID-val jelenik meg, és ebbe a két iPhone 6 is beleértendő, valamint az új iPad Air és a frissített iPad mini. 

Az Apple állítólag sokkal strapabíróbb köntösbe csomagolja a Touch ID-s szenzort, amely jelenleg kizárólag az iPhone 5S Home gombjában található meg. Az effajta iOS-es készülékek eladásai az előzetes jóslatok szerint a tavalyi 36 millióról már idén 120 millióra emelkednek majd. Az első új fecske az iPhone 6 lehet, amely a jelenlegi szó-beszédek alapján 4,7 és egy 5,5 hüvelykes, prémium kiadásban érkezik szeptemberben.

 

Fotó: AnandTech

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.