Hirdetés

Minden autóba elhozná a CarPlayt a Pioneer



|

Utólagosan beszerelhető, CarPlay-kompatibilis eszközön dolgozik a Pioneer.

Hirdetés

A Ferrari, a Mercedes és a Volvo új autói támogatják majd az Apple CarPlay autós rendszerét, de a Mercedes azon is dolgozik, hogy a meglévő autóiba is elérhetővé tegye valamilyen formában az almás megoldást. A Pionner most még tovább ment, és miután rengeteg autóba építhető elektronikai készüléket (navigációs eszközöket, hangrendszereket) is gyárt, most egy olyat is a piacra dobna, amivel a legtöbb autót utólag lehet CarPlay-képessé tenni

Hirdetés

Ezzel az Apple iPhone készülékeire építhető rendszer a legtöbb már meglévő autó műszerfalára is beköltöztethető lenne, a Sirivel, a Mapsszel, a telefonhívásokkal és a zenével együtt. Ez nagyon fontos kérdésnek tekinthető, mivel az Apple eddig hivatalosan csak az új autómodelleket támogatta, a választott gyártóknál. 

Annyi mindenesetre már kiderült az előző napokban, hogy a CarPlay a BlackBerry QNX autós platformján keresztül is működőképes, ami pedig rengeteg már létező autós szórakoztatórendszer alapja. Amennyiben nem csak az olyan további partnerek dolgozhatnak az Apple-lel, mint a Ford, a GM, a Jaguar és a Hyundai, hanem a kiegészítők gyártói is, mint a Pioneer, akkor jóval több autós élvezheti a jövőben a CarPlay előnyeit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.