Hirdetés

Minden egyben Logitech tok iPhone mobilokhoz



|

200 dollárért kerül piacra a mágneses hátlappal felszerelt termék.

Hirdetés

A legújabb Apple iPad táblákhoz szánt tokjai után a Logitech nemrég leleplezte az Apple iPhone 5 és iPhone 5S mobilokhoz tervezett case [+] tokját is. Az eszköz 200 dolláros – olyan 44 ezer forintos – áron heteken belül piacra fog kerülni, sejthetően a Logitech szerint teljesen racionális oka van a prémium ellenértéknek.
 

Hirdetés


A Logitech case+ alapját adó védőtok önmagában nem eget rengető találmány, a célja az esések során megvédeni a telefonokat. Viszont a hátlapjára mágneses módon felcsatlakoztatóak különféle a csomagban található kiegészítők: a [+] tilt a kijelző karcoktól való védelme mellett a telefon asztalon való fekvő helyzetű kitámasztására használható, a [+] drive segítségével az autó műszerfalára vagy szélvédőjére rögzíthető a készülék, a [+] wallet egy bankkártyák hordozására kitalált kis tartó, míg a 2300 milliamperes [+] energy akkumulátor elvileg megduplázza a mobil akkus üzemidejét.
 


(Forrás: ITProPortal, Logitech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.