Hirdetés

Mindenki iPad 5-re cserélné a régi tábláját



|

A felhasználók rekordmennyiségben hordják a csereprogramra a régi iPadeket.

Hirdetés

Ha minden a pletykák szerint alakul, akkor a jövő héten, október 22-én mutatja be az Apple az új iPadet, illetve az új iPad minit is. Úgy tűnik, nagyon sokan várják már ezt az alkalmat, ugyanis az elektronikus kereskedelemmel foglalkozó Gazelle szerint ötször annyian hordják vissza csereprogram keretében a régi iPadjüket, mint tavaly. 

Hirdetés

A Gazelle beszámolója alapján leginkább az iPad 2-ket és az iPad 3-akat viszik vissza rekordmennyiségben. Állítólag ötször annyi Apple táblát akarnak az emberek csereprogram segítségével leváltani, mint a tavalyi évben. A trend ráadásul további növekedést ígér, ugyanis minden egyes nap elteltével egyre többen viszik be a régi iPadjüket. 

Természetesen ez komoly meglepetésnek nem mondható, elvégre gyakorlatilag megszokottá vált, hogy amikor az Apple bemutatja az új okostelefonját, tabletjét vagy notebookját, akinek csak lehetősége van, azonnal le akarja cserélni a "régit" a legújabbra, a legmenőbbre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.