Hirdetés

Mindent zafírüvegbe burkolhat az Apple



|

Már februárban gőzerővel folyhat a zafírüveg termelése.

Hirdetés

A 9to5Mac egy elemző, Matt Margolis segítségével fogott el egy érdekes levelezést az Apple részéről. A sorok között egy úgynevezett Cascade projektet emlegetnek, amelynek keretében egy arizonai gyár működéséről tudhattunk meg némi információt, pontosabban azt, hogy mit tervez az almás cég. 

Hirdetés

Az Apple csúcstechnológiás gyártási eljárással akar valamilyen új alkatrészt készíteni a termékeihez, aminek köszönhetően azok fejlettebbek és jobbak lehetnek. Az Amerikába telepített technológia arra szolgálna, hogy az Apple olyat adjon a kezünkbe, amit a kategóriában más még nem tudott. 

A gyár a hírek szerint már a következő hónapban megnyithat, és teljes kapacitással onthatja magától a zafírüveget. Ennek a felhasználási terveit korábban Tim Cook megerősítette, mint fontos elemet. Zafírüveg jelenleg az iPhone 5 kameráját és az iPhone 5S Touch ID-képes Home gombját burkolja, de a pletykák alapján a későbbiekben a teljes iPhone és iPad készülékek képernyőjét és házát effajta anyaggal vonnák be a karcállóság és a tartósság érdekében. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.