Hirdetés

Mire lesz telepíthető az iOS 8?



|

Az iPhone 4 már nem lesz frissíthető az új iOS-re.

Hirdetés

Az Apple új operációs rendszereinél mindig kérdés, hogy vajon mely készülékekre lesz telepíthető. Az almás cég nagyon büszke rá, hogy az Androiddal szemben nem töredezett, ennek ellenére idővel elkerülhetetlen, hogy a korosabb eszközök támogatását megszüntessék. 

Hirdetés

Ami a Yosemite-et illeti, a gépigény azonos a Mavericksnél látottakkal, így az OS X 10.10 fut majd a 2007 közepi MacBook Pro és iMac, a 2008 végi MacBook Air, a 2008 eleji Mac Pro és a 2009 eleji Mac mini modelleken, illetve az ezektől újabbakon. 

Míg asztali fronton a helyzet két éve változatlan, addig az iOS 8 esetén már kicsit más a helyzet. Az Apple szoftveres oldalon nyugdíjazza az A4-es CPU-t és az iPhone 4-et, így a legrégebbi készülék, amit még támogat az új mobil OS, az iPhone 4S lesz. Ugyanolyan A5-ös CPU van az iPad 2-ben és az iPad miniben, így természetesen azok is támogatva lesznek az újabb modellek mellett. 

Az iOS 8 és az OS X Yosemite egyaránt idén ősszel érkeznek, ingyenes frissítésként. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.