Hirdetés

Mire várunk mostanában az Apple-től?



|

Az új Apple TV mellett a felfújt iPad is esedékes lehet az idei évben.

Hirdetés

Az Apple március 9-i rendezvényén megtudtuk az utolsó apró részleteket is a nagy feladat előtt álló Apple Watch-ról és megláttuk a szupervékony MacBookot, forradalminak mondható újításokkal. Ezek mellett azonban bőven van még almás eszköz, amikről régóta pletykálnak, de eddig semmi hivatalosat nem kaptunk róluk. Melyek ezek, és kis szerencsével mit villanthat idén az Apple? Mutatjuk. 

Hirdetés

 

iPad Plus

Az Apple állítólag elég régóta dolgozik a 12,9 hüvelykes, nagy méretű iPaden, azonban az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus iránt mutatkozott kimagaslóan nagy kereslet miatt nem volt kapacitása rá a gyártópartnereknek. Az iPad Plus azonban újra és újra előkerül a híradásokban, és a legutóbbi pletykák alapján a kijelzőkkel adódott készletproblémák miatt szeptemberben indulhat a sorozatgyártása. 

 

Elképesztő siker lett a két iPhone 6

 

Új Apple TV

Már a márciusi rendezvényen vártuk az új Apple TV-t, de akkor be kellett érni az HBO Now bemutatásával. Nagyon úgy tűnik, hogy a teljesértékű almás tévéről szőtt álmokat egyelőre fel kell adják a felhasználók. Jó hír azonban, hogy a WWDC-re pletykálják az új Apple TV box bemutatóját, amely alaposan megújulhat, három év elteltével. Azt mondják, hogy új külsőt, új távirányítót és megújult rendszert is kaphat. 

 

Streaming és iPodok

Az iPodok meglehetősen régen estek át ráncfelvarráson. A hetedik generációs iPod Nano és az ötödik generációs iPod Touch még 2012 szeptemberében mutatkoztak be, míg a negyedik generációs Shuffle 2010-ben. A 2009-es Classic már kivonult a kínálatból, de az új iPodok váratnak magukra. A meglehetősen elhúzódó frissítés és a tény, hogy az Apple Watch is képes zenélni, akár azt is jelenthetik, hogy az iPodokat végleg elfelejti az Apple. 

 

Az almás óra is tud zenélni

 

A streaming kapcsán mindenki azt várta, hogy a Beats zenei streamingszolgáltatását felújítják, és almás termékként viszik tovább. Mivel ez elmaradt, ezért azóta is várjuk a Beats-alapú iTunes streamingszolgáltatást. Állítólag a júniusi WWDC-n erről is lerántják a leplet. 

 

Virtuális valóság almásan

A Samsung, a Sony és sok más cég rég belevetették magukat a virtuális valóságra építő headsetek világába. A pletykák szerint az Apple is dolgozik a saját megoldásán, ami egyébként elég valószínű - elvégre nem engedhetik meg, hogy teljesen figyelmen kívül hagyják ezt a feltörekvő kategóriát, és még szabadalmakat is védettek le a témában 2013-ban. 

 

A CarPlay is terjeszkedik

 

Túl sokat már nem kell várni arra, hogy kiderüljön, mik igazak a híresztelésekből, és mi az, amit tényleg bemutat a nyáron az Apple. A júniusi WWDC-n minden kiderül, szeptemberben pedig jöhetnek az új iPhone-ok, októberben aztán az új iPadek. 

Ti melyiket várjátok a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.