Hirdetés

Műanyagra váltana az Apple?



|

Az iPhone és az iPad műanyag burkolatához keresnek szakembert.

Hirdetés

Gyakorlatilag biztosnak tekinthető, hogy az Apple szeptember 10-én bemutatja az olcsó iPhone-t, amely műanyag burkolatot kapott. Az persze valószínű, hogy az olcsó a valóságban inkább mérsékelten drágát jelent, de tény, hogy az eddig kiszivárgott információk szerint egy strapabíró műanyagba csomagolják a telefont. 

Hirdetés

Az Apple az iPhone 5C mellett korábban az iPhone 3GS-ig többször is használt műanyagot, mielőtt az iPhone 4-nél az alumínium és az üveg kombinációra váltott. Most talán visszatérnének a műanyaghoz, amit az sejtet, hogy tapasztalt mérnököt keresnek, aki a műanyagokhoz kiválóan ért. Az illető az iPhone-nal és az iPaddel foglalkozó csapatokkal dolgozna együtt. 

Az új szakembernek eddig nem látott műanyagokat kellene kifejlesztenie, miközben számos előírásnak megfelel a végeredmény, küllem és szerkezet szempontjából is. Állítólag nem csak néhány műanyag alkatrészt kell majd megterveznie az új embernek, ettől sokkal többről lesz szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.