Hirdetés

Nagy durranás lesz az iPhone 6



|

A Foxconn gyártósorairól 90 millió iPhone 6 gördülhet le idén.

Hirdetés

A Commercial Times jelentését alapul véve meglehetősen nagy durranásnak ígérkezik az iPhone 6 startja. Ennek az oka vagy az lehet, hogy a megszokottól jóval korábban kerül piacra az Apple következő okostelefonja, vagy pedig az, hogy olyat mutat, ami miatt mindenki akar majd egy iPhone 6-ot. Így vagy úgy, a Foxconn csak idén 90 millió iPhone 6-ot gördít le a gyárszalagokról. 

Hirdetés

A Citigroup Global Markets elemzői szerint az iPhone 6 23 százalékkal növeli majd az Apple eladásait. Ez azért érdekes adat, mert tavaly csak 13 százalékos pluszt generáltak, idén viszont a piac növekedése plusz 40 százalékosról plusz 28 százalékosra lassul, az eladásokat tekintve. 

Az Apple összesen 51 millió iPhone-t adott el a tavalyi utolsó negyedévben, tehát amikor bemutatkoztak az aktuális legfrissebb modellek. 2013-ban összesen 153,4 millió iPhone talált gazdára. Ezekhez az adatokhoz mérten érdekes a 90 milliós szám, illetve az is, hogy a TSMC állítólag már gyártja az iPhone 6 A8-as processzorát, az Apple pedig 100 millió iPhone-ra gyárt idén zafírüveg bevonatot. 

Fotó: ciccaresedesign.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.