Hirdetés

Nagy előrelépés a Parallels Desktop 9



|

Többek közt Mavericks és Windows 8.1 támogatás került a kalapba.

Hirdetés

Az Apple számítógépükön rendszeresen windowsos alkalmazásokat futtatni kényszerülők talán örömére nemrég hivatalossá vált a piacvezető Parallels Desktop virtualizációs szoftver 9-es főverziója. A boltokba szeptember 5-én kerülő alkalmazás újonnan 80 dollárba fog kerülni, míg a 7/8-as verziókkal rendelkezők 50 dollárért frissíthetnek rá.

Hirdetés


Különösen utóbbi összeg elsőre egy kicsit soknak tűnhet, ám a német fejlesztők ezúttal is kitettek magukért: a tájékoztatás szerint Windows-t virtualizálva a lemezteljesítmény akár 40 százalékkal is nőhet, míg a 3D renderelés és webböngészés tempója 15 százalékkal emelkedhet az előző főverzióhoz képest. A szoftver hivatalosan is támogatja az ősszel piacra kerülő Mac OS X Mavericks és Windows 8.1 rendszereket.


További érdekességek: Power Nap támogatás a windowsos programokhoz, megosztott felhőszolgáltatások a Mac OS X és vendég rendszer közt (mindkét rendszerből duplikálás nélkül elérhetőek a szinkronizált mappák), kényelmesebb többmonitoros működés, jelentősen kiterjesztett Linux-támogatás, Mac-es gesztusok a Windows alkalmazásokban, Start menü klón és ablakban futtatható modern programok Windows 8.x alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.