Hirdetés

Nagyobb, emiatt drágább lesz az iPhone 6



|

100 dollárral is többe kerülhet a 4,9 hüvelykes Apple tepsifon.

Hirdetés

Már hosszú ideje arról hallunk, hogy az iPhone 6 nagyobb képernyőt kap, és jó eséllyel így is lesz, hiszen az Apple valószínűleg kénytelen beadni a derekát, és meghajolni a tepsifonok népszerűsége előtt. Az aktuális hírek szerint a következő almás okostelefon teljesen új külsőt és 4,9 hüvelykes képernyőt kap. 

Hirdetés

Amint az általában lenni szokott, úgy a következő modellnél is az egyik legdrágább alkatrész a kijelző lesz. Egy elemző véleménye szerint a nagyobb képernyő egyenesen arányos lesz majd az iPhone 6 vételárával. Chris Caso azt mondja, hogy az Apple akár 100 dollárral is megemelheti az új iPhone árcéduláján szereplő összeget, annak prémium mivoltából. 

Ezt a teóriát erősíti egyébként az idei retinás iPad mini is, amelyik a drágább kijelzője miatt magasabb vételár mellett szerezhető be. A szakértők szerint az iPhone 6 nem lenne képes versenyben maradni a riválisaival egy nagyobb kijelző nélkül - elvégre a többi gyártó már mind méretesebb panelekkel dolgozik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.