Hirdetés

Nem a Samsung gyártja az iPhone 6 processzorát



|

Az iPhone 6 A8-as SoC-je valószínűleg a TSMC-től érkezik.

Hirdetés

Az Apple soron következő processzora (pontosabban SoC-je) az A8-as lesz, ami az iPhone 6 mellett a következő iPad szíve is lesz. A Fudzilla szerint az A8 ezúttal sem kap integrált LTE-t, ehelyett a funkciót egy külön lapkával biztosítják, ami megint a Qualcommtól érkezik. Ennek a hátránya a gyakorlatban az üzemidőben mutatkozhat meg, több lapka, nagyobb fogyasztás alapon. 

Hirdetés

Az A8-as lapkával kapcsolatban szintén friss hír, hogy valószínűleg nem a Samsung kezei közül kerül majd ki. Elsőre azt gondolhatnánk, hogy ez azért van, mert az Apple és a Samsung mostanában megint nem a legjobb barátok, de állítólag a gondot inkább az jelenti, hogy a Samsung nem tud megfelelő mennyiséget gyártani. 

Emiatt az A8 a TSMC kezébe került, és egyes források alapján már meg is kezdték a termelést. Az Apple A8-as SoC korábbi hírek szerint csak az iPhone 6-ban és az új iPad Airben kaphat helyet, ugyanis idén nem lesz új iPad mini

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.