Hirdetés

Nem is érdekli a konkurencia az iPhone-tulajokat



|

Egy felmérés válaszadóinak 60 százaléka kizárólag az Apple-től venne új telefont.

Hirdetés

A The Telegraph beszámolója alapján a brit SIMOnlyContracts webáruház megrendelésére érdekes felmérés készült az Apple iPhone készülékkel rendelkezők telefonvásárlási szokásainak megértése céljából. Sajnos csupán 2000 britet sikerült meginterjúvolni, így reprezentatívnak nem nevezhető az eredmény.

Hirdetés


A statisztika szerint az almás mobillal rendelkezők rendkívül lojálisak, ugyanis a megkérdezettek 60 százaléka teljességgel kizártnak tartja a következő készülékének nem az Apple-től való beszerzését. Ami ennél meglepőbb, hogy cég mobiljához feltétlenül hűek 78 százaléka az ennek okát firtató kérdésre azt válaszolta, hogy szimplán el sem tudják képzelni a mástól való vásárlást: számukra a telefon egyenlő az iPhone-nal.


A megkérdezettek 54 százalékának nem az aktuálisan birtokolt volt az első iPhone telefonja: a második megvásárlását 37 százalékuk az iOS megszokott felületével indokolta, 28 százalékuk szerint a beszerzés idején ez volt a legjobb mobil, további 25 százalék pedig kompatibilis akart maradni a családtagok almás telefonjainak egyes igényelt funkcióival (például FaceTime).


Az iPhone készülékre frissen átállt megkérdezettek 17 százaléka Blackberry, 14 százaléka Nokia, 9 százaléka Samsung, 4 százaléka HTC, míg 2 százaléka Sony Ericsson gyártmányú mobilról váltott. A válaszadók 52 százaléka iPhone 5, 29 százaléka iPhone 4/4S, 10 százalék iPhone 5S/5C, további 9 százalék pedig iPhone 3G/3GS készülékkel rendelkezett.


(Forrás: PocketNow)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.