Hirdetés

Nem kell az olcsóbb iPhone?



|

A mobilok iránt komolyabban érdeklődőket biztosan nem hozta lázba a műanyag modell.

Hirdetés

Az Apple termékei iránt érdeklődőket már az első iPhone megjelenése óta izgatta az olcsó almás mobil ötlete, az utóbbi hónapokban pedig a sűrű szivárgásoknak köszönhetően végképp tetőfokára hágott a hangulat. Ehhez képest az iPhone 5C kedd esti bejelentése óta szinte tökéletes csend honolt a termék körül, hiszen semmilyen szempontból sem nevezhető kiemelkedő ajánlatnak.

Hirdetés


A hétköznapi vásárlók körében való fogadtatása hamarosan nyilvánvaló lesz, ám addig is a PhoneArena nem reprezentatív közvélemény-kutatása alapján a mobilok iránt az átlagosnál jobban érdeklődők körében mérsékelt a lelkesedés: a „Te melyiket preferálod” kérdésre válaszoló látogatóik 80 százaléka inkább az ujjlenyomat-olvasós iPhone 5S-re voksolt.


Természetesen a portál 3116 fős mintájú szavazásából nem érdemes komolyabb következtetéseket levonni, az iPhone 5C sikerét vélhetően az fogja eldönteni, hogy a mobilszolgáltatók milyen tarifacsomagokkal lesznek képesek árusítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.