Hirdetés

Nem lehet bejelentkezni az App Store-ba



|

Sokan már szerda óta nem tudnak belépni az Apple alkalmazásboltjába.

Hirdetés

Az Apple felhasználói közül egész sokan nem tudnak bejelentkezni az iTunes és az App Store-okba, miután a rendszer visszautasítja az Apple ID-jukat, végzetes hibára hivatkozva. Az első panaszok szerdán jelentek meg, és az Apple fóruma mellett a MacRumorsnál is felbukkantak a beszámolók

Hirdetés

A bejelentkezés nem csak az Apple mobilkészülékeiről (iPhone-ok, iPadek), de a Macekről is kudarcba fullad: ráadásul az App Store mellett a Mac App Store-t, az iTunes Store-t és az iBookstore-t is érinti, tehát meglehetősen kiterjedt. 

Az Apple rendszereinek működését felügyelő oldal szerint semmivel nincsen probléma, de a felhasználók szerint az Apple már tud a jelenségről, ami korábban még más hibaüzeneteket (például, hogy adjunk meg másik Apple ID-t, mert a jelenlegi nem használható az adott áruházhoz) is dobált. A visszajelzések alapján a hiba elég sok ember érint, megoldás viszont sajnos még nincsen rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.