Hirdetés

Nem lehet javítani az új 21,5 hüvelykes iMac gépet



|

Nem nyűgözte le az iFixit munkatársait az elegáns egybegép.

Hirdetés

Az Apple szokása szerint idén is frissítette a 21,5 és 27 hüvelykes kijelzőkkel kapható iMac all-in-one számítógépeit. Az egybegépek relatíve erősek és nagyon elegánsak, így az árukat megfizetni képesek számára felettébb vonzó választásnak tűnhetnek.

Hirdetés


Egészen addig, amíg nem kell javítani őket, az iFixIt munkatársa szétkapták a 21,5 hüvelykes modellt. Javíthatóság szempontjából sajnos a nem túl lenyűgöző 1/10 pontszámot kapta a kisebbik iMac, ugyanis szinte semmit sem lehet kicserélni benne, amit pedig lehet, azt is csak rendkívül drágán. Ez a helyzet elsősorban a hardverek rendkívüli integráltsága miatt van így: az Apple-től megszokott módon öröm ránézni a gép belsejére, de a javítás már egészen más tészta.


Az iFixIt megállapításai alapján az iMac szétszedése után az összerakása nem oldható meg új ragasztószalag nélkül, a processzor és memória rá vannak forrasztva az alaplapra, a gép előlapja és kijelzője pedig össze lettek olvasztva.


(Forrás: 9to5Mac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.