Hirdetés

Nem lesz ujjlenyomat-olvasó az iPad 5-ben



|

Ráadásul állítólag az arany szín is az iPhone 5S kiváltsága marad.

Hirdetés

Bár holnap végre már minden kiderül az iPad 5-ről hivatalosan is, a KGI Securities elemzői szerint a média kissé sokat vár az új Apple tablettől, és nem pont azt kapjuk majd, amire jelenleg számítunk. Az mindenesetre biztosnak mondható, hogy a 9,7 hüvelykes iPad 5 mellett a másodikgenerációs iPad mini is debütál. 

Hirdetés

A KGI szerint a kisebbik iPadbe az A7-es processzor kerül, illetve végre jön a várva-várt Retina kijelző is. Eközben a nagyobbik táblagép már erősebb, A7X CPU-t kaphat. Sajnos azonban nem valószínű, hogy lesz benne Touch ID-s ujjlenyomat-olvasó, ez ugyanis azt jelentené, hogy értékes erőforrásokat kell átcsoportosítani az iPhone 5S gyártására ráállított üzemekben. 

Az elemzők jóslatai szerint ezen felül az arany szín is az iPhone 5S kiváltsága marad. Ennek ellenére jó hír is van, hiszen az iPad 5 20 százalékkal könnyebb lesz, ami egészen pontosan 7,5 millimétert és 500 grammot jelenthet. A fényképezőre sem lesz majd panaszunk, állítólag az új, iPhone 5S-ben megtalálható iSightot kapjuk mindkét tabletben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.