Hirdetés

Nem túl valószínű az új Apple TV



|

Állítólag nem lesz ma új Apple TV bemutatva.

Hirdetés

A várakozások szerint a ma esti rendezvényén mutatja be az Apple a két új okostelefonját. Egy ideje számos plusz lehetőségről is pletykálnak, hogy vajon mit mutathat be még az almás cég szeptember 10-én. A listán ott volt az új Apple TV is. 

Hirdetés

A híresztelések később egyre valószínűbbnek tűntek, ugyanis mint kiderült, az Apple igen nagy mennyiségben kapott set-top boxokat az egyik kínai gyártópartnerétől. Az AllThingsD információi szerint azonban ennek ellenére nem lesz ma este új Apple TV. 

Jelenleg úgy gondolják a szakértők, hogy az Apple a legjobb esetben is csak valamilyen felfrissített Apple TV-ket kapott, de az is valószínű lehetőség, hogy egy menetrend szerinti szállítmány érkezett be hozzájuk. Mivel az új Apple TV-ről mostanában nem volt túl sok hír, és az Apple sem utalt egyáltalán a frissítésére, ezért tényleg valószínűnek tűnik, hogy nem lesz belőle új modell a ma esti show-n. Új szoftverre viszont számíthatunk, amivel a már másnál megvásárolt tartalmakat streamelhetjük

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.