Hirdetés

Nincs többé nokiás térkép iOS-en



|

Már nem elérhető az App Store-ban a Here Maps.

Hirdetés

A Nokia eltávolította az Apple alkalmazásboltjából a térképét, így sem iPhone-on, sem iPaden nem élvezhetőek ezentúl a Here Maps nyújtotta előnyök. Az App Store-ból a héten kikerült alkalmazással állítólag az iOS 7 miatt léptek fel különböző problémák. 

Hirdetés

A Microsoft által felvásárolt vállalat pontosan nem indokolta meg, hogy miért kellett eltávolítani a kínálatból a Here Mapset, mindössze egy rövid tájékoztatót adott a The Indian Expressnek a témával kapcsolatban. Azt mondják, az iOS 7-en eszközölt legutóbbi frissítések komolyan rontották a térkép felhasználói élményét, ezért úgy döntöttek, kivonják az appot a forgalomból. 

A Here Maps így már csak weben keresztül érhető el, igaz, ingyenesen (az m.here.com címen, alapvető funkciókkal). A tesztek és visszajelzések szerint egyébként a Here Maps app tele volt hibákkal, és állandóan lefagyott az összes jelenlegi almás készüléken. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.