Hirdetés

Nincs Wi-Fi az iOS 7-es iPhone 4S-en?



|

Egyre többen panaszkodnak az elérhetetlen Wi-Fi-re az Apple fórumán.

Hirdetés

Az Apple fórumán egyre többen panaszkodnak arra, hogy az iOS 7 óta az iPhone 4S készülékükön probléma van a Wi-Fivel és a Bluetooth-szal. A beszámolók szerint a készülék beállításaiban nem elérhető a funkció, illetve ki van szürkítve. Vannak, akik szerint a hibát azzal lehet megoldani, ha egy időre a hűtőbe vagy a fagyasztóba tesszük a telefont, lehűtve a problémás alkatrészt. 

Hirdetés

A találgatások alapján vagy a hosszabb Wi-Fi-kapcsolatok vagy egy rossz firmware okozza a dühítő jelenséget a Broadcom BCM4329-es vezérlővel. Megdöbbentő módon az Apple az egyes országokból jelentkező felhasználói panaszokra teljesen másképp reagál. A fórumbejegyzések szerint van, aki garancia nélkül is azonnal cserekészüléket kapott, míg másnak azt tanácsolták, 199 dollárért válasszon egy újracsomagolt telefont. 

Akik inkább a mobilszolgáltatójukat keresték fel a hibával kapcsolatban, azok azt az információt tudták meg, hogy az Apple ismeri a problémát, és már dolgozik a lehetséges javításon. Érdekesség, hogy az iOS 6 megjelenésekor egy ideig gyakorlatilag ugyanez a hiba borzolta a kedélyeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.