Hirdetés

Nyáron érkezik az iPad mini és az iPhone 5?



|

Elsőként egy Foxconn dolgozó beszélt egy rejtélyes létszámbővítésről, majd John Gruber lebegtette meg a 7,8 hüvelykes iPad korai érkezését.

Hirdetés

A két pletykát feldolgozva haladjunk a valószínűbbtől a kevésbé lehetségesig. Elsőként a kis iPaddel foglalkozzunk, amelynek lehetséges megszületéséről már korábban beszámoltunk. A Macworld tudósítása szerint John Gruber, jól értesült Apple "szakértő" ugyanis úgy tudja, hogy már folyik a minden eddiginél kisebb iPad tesztfázisa az Apple cupertino-i titkos laboratóriumában. Ezzel együtt nem sokat lehet tudni a kis tábláról. Az egyre inkább biztosnak tűnik, hogy 7,85 hüvelykes képernyővel fog rendelkezi, mint ahogy az 1024x768-as felbontás is valószínű az alkalmazások kompatibilitása miatt.

 


Eközben egy Foxconn dolgozó nyilatkozata szerint a cég a nyolcvanezres dolgozói létszámát 18 ezerrel akarja megnövelni. A kínai munkás szerint az iPhone 5 miatt, bár a fenti információk tudatában akár a mini iPad is állhat a bővítés mögött. Hogy az iPhone-os pletykának mennyi a valószínűsége? A Macworld cikkéből ez is kiderül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.