Hirdetés

Offline Chrome alkalmazások már Mac OS X-en is



|

A keresőcég az almás felhasználókat is átterelné a webes programokba.

Hirdetés

Szeptember elején a Google meglehetősen nagy sajtóvisszhangot kiváltva elérhetővé tette a Chrome-ot Windowson használók számára az App Launchert. A böngészőjébe beépített funkcionalitás segítségével a Chrome telepített alkalmazásai elérhetővé váltak a Tálca egy új programindító menüjéből.

Hirdetés


A teljesen offline is használható kiegészítők propagálására és könnyű elérhetővé tételére létrehozott funkció most Mac OS X-re is megérkezett, a használatához a szoftver legújabb frissítésének telepítésén túl csak be kell jelentkezni a Google-fiókba. A keresőcég szerint az offline alkalmazások natív programoknak tűnnek, képesek szinkronizálni a felhővel, automatikusan frissülnek, az ikonjaik megtalálhatóak az Applications mappában, továbbá kereshetőek a Spotlighttal.


Az újítás tegnapi bejelentésekor a Google megragadta az alkalmat néhány offline alkalmazás hirdetésére: a vállalat a WeVideo Next videoszerkesztő, a Smartsheet projektkezelő, továbbá az Until AM DJ-program kipróbálását ajánlja.


(Forrás: 9to5Mac, Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.