Hirdetés

Okostávirányító lesz az iPhone-ból



|

Állítólag szoftveresen közelíti meg az Apple az okosotthon témáját.

Hirdetés

A WWDC kétségtelenül tartogat néhány meglepetést. Ezek közül az egyik állítólag az lesz, hogy az Apple beleveti magát az okosotthon témájába. A kezdeti pletykák után most azonban egyre többen állítják, hogy mindezt csak szoftveres oldalon kívánja megtenni az almás vállalat, feltehetően az iOS 8 és az új iPhone-ok segítségével. 

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy az iPhone készülékeket képessé akarják tenni arra, hogy a lakásban mindent vezéreljenek, a lámpáktól a garázsajtóig. Ezt a gyakorlatban Wi-Fi-n és Bluetooth-on keresztül oldanák meg. 

Egyes jelentések szerint a WWDC alkalmából egy iPhone "okostávirányító" bejelentésére számíthatunk, ami valamikor a közeljövőben válna valósággá. Miközben hivatalos információ mindeddig nem érkezett az Apple terveiről, az kétségtelen, hogy az almás vállalatnak szüksége van olyan újdonságokra, amelyektől egy időre megint lecsendesednek a befektetőik. Tim Cook után Eddy Cue mindenesetre az elmúlt 25 év legnagyobb dobását emlegeti. 

 

Fotó: macitynet.it

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.