Hirdetés

Október 15-én jön az iPad 5



|

A következő Apple rendezvényen jön az A7-es CPU-val szerelt iPad 5.

Hirdetés

Már szeptember közepén hallhattuk azokat a pletykákat, amelyek szerint az Apple október 15-én tartja meg a következő rendezvényét, és azon mutatja be az új iPadeket. Egyelőre úgy néz ki, hogy a retinás iPad mini idén már nem jelenik meg, a bemutatója is kérdéses. Az iPad 5 viszont a legújabb hírek alapján a tervek szerint mutatkozik be a következő héten. 

Hirdetés

A Deutsche Bank Equity Research szerint október 15-én tartja meg az Apple az új rendezvényét, amelyen lerántják a leplet a 64 bites processzorral szerelt, ötödik generációs iPadről. Az elemzők úgy gondolják, hogy az üzleti szektor előszeretettel választja majd ezeket a tableteket a PC-kkel szemben a következő két év során. 

A 64 bites architektúra egyébként egyet jelent az iPhone 5S-ben is látott A7-es processzorral. A szakértők szerint a 64 bites lapkának hála az üzleti felhasználók is jóval több célra használhatják majd a táblagépet, amiben jó eséllyel lesz ujjlenyomat-olvasó is. Ami még biztosnak tűnik, az a forma: az iPad 5 vékonyabb és könnyebb lesz, és nagyon hasonlít majd a jelenlegi iPad minire. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.