Hirdetés

Október közepén mutatkozhatnak be az új iPadek



|

Több forrás is október 21-ét említi a bemutató lehetséges dátumának.

Hirdetés

Már a nyáron is sokan emlegették, hogy valamikor októberben az Apple lerántja a leplet az új iPadekről. A jóslatok könnyűszerrel pontossá válhatnak, ugyanis az AppleInsider, a The Daily Dot és a Bloomberg egyaránt azt állítják, hogy október közepén várható a következő nagy rendezvénye a cupertinói cégnek. 

Hirdetés

Az időzítés azért sem lenne túl meglepő, mert a dátum nagyjából megfelelne az elmúlt évek trendjének. Az iPad Air és a retinás iPad mini szintén októberben mutatkoztak be tavaly, november eleji elérhetőséggel. 

Az idei modellekbe gyorsabb, A8-as processzor, tükröződésmentes kijelző és Touch ID-s Home gomb kerülhet. Egyes források alapján elképzelhető, hogy az újítások az iPad Air 2-re korlátozódnak. Az októberi rendezvény az iPadek mellett valószínűleg azt is jelenti majd, hogy megjelenik az OS X Yosemite végleges kiadása. 

Frissített MacBookokról, iMacekről, Mac miniről és Apple TV-ről nem szólnak a hírek, ezért valószínűleg ilyesmire nem számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.