Hirdetés

Október végén jöhet az új Mac OS X



|

Ezen felül csúszhat pár hetet az iOS 7 táblagépes verziója.

Hirdetés

Izgalmas ősz előtt állnak az almás vállalat különféle eszközeit preferálók, hiszen a jövő héten rögtön két új iPhone-ról hullhat le a lepel, bár sajnos a keddi sajtótájékoztatón az idei iPad táblagépek valószínűleg nem fognak bemutatkozni.

Hirdetés


További lelkesedésre adhat okot, hogy az említett eszközökön már gyárilag az alaposan ráncfelvarrt iOS 7 operációs rendszer fog futni. A szoftvert az előző generációs termékek tulajdonosai is megkapják, ám pletykák alapján a iPadre optimalizált verziója csúszhat néhány hetet, talán csak október elején válhat letölthetővé.


Ennél frissebb híresztelés alapján az Apple számítógépein futó Mac OS X 10.9 Mavericks operációs rendszer október végén várható. Ez nem meglepő annak fényében, hogy az OS X Lion és OS X Mountain Lion a múltban egyaránt az Apple utolsó negyedéves pénzügyi beszámolóinak kiadása utáni napon jelentek meg, a dokumentumot október második felében szokta közszemlére bocsájtani a vállalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.