Hirdetés

Olcsó 3D szkenner iPadhez



|

Csupán 350 dollárba kerül a komplett fejlesztői készlet.

Hirdetés

Ugyan az utóbbi években különösen a videojátékok és filmek készítői körében robbanásszerű terjedésnek indult a 3D-s szkennelés használata, ám a rendkívül költséges technológia egyéb területeken is rengeteg potenciállal rendelkezik. A San Fracisco-i székhelyű Occipital célja a térbeli objektumok beolvasásának széles körben való elérhetővé tétele, a már kifejlesztett Structure Sensor terméke piacra dobásához a Kickstarteren gyűjt pénzt a vállalat.

Hirdetés


Ráadásul annyira nem is sokat, hiszen a specifikusan negyedik generációs iPadhez kitalált periféria terjesztéséhez „csupán” 100 ezer dollár kezdő tőkére tartott igényt, ezen hír írásának idejére – úgy 1 nap alatt – már 300 ezer dollárnál is többet sikerült összeszedni. A remek bemutató videó mellett ennek oka, hogy 350 dollár (~78 ezer forint) adakozása esetén már komplett fejlesztői készletet – hardvert, nyílt forrású meghajtókat, példaprogramokat – adnak a támogatóknak.


A tervek szerint az előrendelők java 2014 februárjában kaphatja meg a fejlesztői készletet, bár a nagyon türelmetlenek és gyorsan lépők minimum 950 dolláros adakozás esetén akár még decemberben rátehetik a kezüket a csomagra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.