Hirdetés

Olcsóbb lett az iCloud felhős tárhelye



|

Ezentúl 0,99 dollárt kérnek havonta 20 gigabájtért az Apple-nél.

Hirdetés

Hamarosan érkezik az Apple következő két okostelefonja, az iOS 8 és az OS X Yosemite. Ennek örömére a cupertinói cég elérkezettnek látta az időt, hogy a többi nagy vállalat után beálljon a sorba, és csökkentse a felhős tárhelyének az árait. Ezzel egyébként ismét beigazolódott az iparág félelme, miszerint a nagy szereplők olyan alacsony árakkal is képesek dolgozni, hogy vagy ellehetetlenítik a kisebb felhős szolgáltatókat vagy pedig más ágazatok felé kényszerítik őket. 

Hirdetés

Az Apple felhasználóinak sajnos továbbra is csak 5 gigabájt áll ingyenesen a rendelkezésére, azonban az iCloud tárhelye már kedvezőbb árak mellett bővíthető. 20 gigabájtért például havonta már csak 0,99 dollárt kell fizetni, míg 200 gigabájt 3,99 dollárba kerül havonta. 9,99 dollárért már 500 gigabájt jár, 19,99-ért pedig egyenesen 1 terabájtot adnak. Természetesen nálunk ezek az árak euróban értendőek, ahogy azt megszokhattuk. 

A bővítést a Beállítások, iCloud menüponton keresztül lehet eszközölni. Az iOS 8-cal és az OS X Yosemite-vel egyébként az iCloud Drive is elindul, amiben már bármilyen formátumú fájlt lehet tárolni, és iOS, valamint OS X mellett Windows rendszerekről is könnyen hozzáférhető lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.