Hirdetés

Ölni akar az iOS Maps ikon



|

Az Apple termékeinél jellemző a design elsősége, még akkor is, ha az rossz üzenetet közvetít.

Hirdetés

Nem olyan régen már szót ejtettünk a Worldwide Developers Conference 2012 rendezvényen bejelentett Apple újdonságokról, ahol többek között immár az is kiderült, hogy a cuperino-i cég sem marad saját navigációval felvértezett térképszolgáltatás nélkül. Ez remek, ám ha az ikonját tüzetesebben megvizsgáljuk, akkor egy visszásságra felfigyelhetünk.

 

 

Ez elsőként John Herrman bloggernek tűnt fel, aki az Apple főhadiszállása körüli területre - amit a grafika is ábrázolni akar - rávetítette a Maps ikonját. Ha ugyanis abből indulunk ki, akkor az iOS ikonja igazából azt akarja, hogy törjük át a felüljárón a korlátot, majd vessük bele magunkat egy autópálya forgalmába. A több hetes kórházi ellátás minimum garantált ekkor. Persze a design mindennél fontosabb, ám ez az üzenet mégsem túl szerencsés egy navigációs szoftvernél.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.