Hirdetés

Óriási siker az ipades Office



|

Több mint 27 millióan töltötték le az Apple tabletekre írt Office-t.

Hirdetés

A Microsoft Office divíziójának általános igazgatója büszkén újságolta el a redmondi cég TechEd konferenciáján, hogy az iPad táblagépekre írt Office-t immáron 27 millióan töltötték le. Ez azt jelenti, hogy a korábbi letöltéseket az elmúlt öt hét alatt több mint megduplázták. 

Hirdetés

A 27 milliós letöltési adat ráadásul csak a top 10 országra vonatkozott, és 46 napot érintett. Ha így nézzük a statisztikát, akkor ez napi bontásban átlagosan 587 000-es letöltést jelent. Az iPad tabletek tekintetében a legnépszerűbb ingyenes app immáron a Microsoft Word dokumentumkezelője, amely a Google Docs riválisát is megelőzi. 

A Microsoft az ipades Office esetében az úgynevezett freemium modellt használja. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy ingyenesen tölthetjük le az appokat és nyithatjuk meg a dokumentumokat, táblázatokat és prezentációkat, de ha mi is akarunk ilyeneket gyártani vagy szerkeszteni, már Office 365-előfizetésre lesz szükségünk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.