Hirdetés

Örökre békét kötne az Apple és a Samsung



|

Az Apple és a Google békéje után állítólag újra tárgyal a két óriás.

Hirdetés

A The Korea Times úgy tudja, hogy az Apple és a Samsung közel állnak ahhoz, hogy végre az összes szabadalmi kérdésükben megegyezzenek egymással a bíróságon kívül. Minderre nem sokkal azután kerülhet sor, hogy az Apple és a Google (valójában a Motorola) megegyeztek, hogy minden kettejük között folyó szabadalmi vitát ejtenek. 

Hirdetés

Az Apple és a Samsung állítólag a megbeszélések kezdeti szakaszában vannak, és arról tárgyalnak, hogyan szüntethetnék be teljesen a pereskedést. A részletek kidolgozásához és a jogdíjak megállapításához még mindenképp időre van szükségük. 

A két óriás legutóbbi bírósági tárgyalása nem is olyan régen ért véget. Akkor a bíróság úgy találta, hogy a Samsung szándékosan szegte meg az Apple három szabadalmát, míg az Apple egyet a Samsung szabadalmaiból. Akkor a dél-koreaiakat 119,6 millió, a cupertinóiakat 158 400 dollár megfizetésére kötelezték a másik fél irányába. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.