Hirdetés

Örökre leváltja az iPodot az iWatch



|

Miközben továbbra is kérdéses az iWatch kiléte, úgy tudni, az iPodnak befellegzett.

Hirdetés

A Susquehanna Financial Group egyik elemzője, Christopher Caso felelevenítette azokat a pletykákat, amelyek szerint az Apple az idei év végén kezdi meg az iWatch okosórájának a gyártását. Szerinte 2014-re vonatkozóan 5-6 millió lehet az előirányzott darabszám, amelyet értékesíteni akarnak. 

Hirdetés

Még érdekesebb, hogy Caso szerint az Apple célja tulajdonképpen az, hogy végleg leváltsa az iPod termékvonalát. Miközben a felhasználók szinte biztos, hogy az iWatch-ot viszik majd az iPodok helyett, addig az utóbbi kategóriában idén egyáltalán nem is várható semmilyen frissítés

Az iPod hanyatlását maga Tim Cook is megerősítette már idén: az eladások 2013-ban 5 milliárd dollár alá csökkentek, pedig a 2008-as csúcspontnál még 8 milliárd fölött voltak. Néhány színváltoztatást kivéve régen változtak az iPodok, a klasszikus modell pedig évek óta ugyanaz. Komolyabb frissítést a kategória 2012 ősze óta nem látott, de most úgy néz ki, soha többé nem is fog. A folytatást és a jövőt az iWatch jelentheti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.