Hirdetés

Örülhetnek a régi Apple iOS-t használók



|

Lehetővé vált a rendszerükkel utoljára kompatibilis alkalmazások letöltése.

Hirdetés

A fejlesztők számára számos előnye akad az Apple iOS-re való mobilos fejlesztésnek: a készülékeket nehéz vagy lehetetlen jailbreakelni (elhanyagolható a warezolás), csupán néhány hardveren kell tesztelniük a szoftvereiket, ráadásul azokon tipikusan az operációs rendszer legújabb verziója fut.

Hirdetés


Ettől függetlenül természetesen akadnak még régi almás készüléket és szoftvert használók is, az első generációs iPhone az iOS 3.1.3-ig frissíthető, míg az iPhone 3GS tulajoknak be kell érniük az iOS 4.2.1-gyel. A relatíve kis felhasználói tábor miatt a fejlesztők gyorsan befejezik az elavult rendszerek támogatását, az App Store pedig egészen mostanáig nem biztosított lehetőséget a programok utolsó kompatibilis verzióinak letöltésére.


Ez főként akkor jelenthetett problémát, ha a felhasználónak valamilyen okból újra kellett telepítenie a készüléke operációs rendszerét, hiszen még akkor is lemondhatott az addig használt App Store-os alkalmazásairól, ha annak idején fizetett értük.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.