Hirdetés

Őrült rohamra számíthat az iPhone 6



|

80 millió iPhone 6-tal várja a startot az Apple - úgy tűnik valóban roham lesz.

Hirdetés

A The Wall Street Journal úgy tudja, hogy az Apple nagyon komoly megrendeléseket adott le a gyártópartnereinek. Az almás vállalat állítólag 70-80 millió iPhone 6-tal (ebben benne vannak a 4,7 és az 5,5 hüvelykes modellek is) várná a startot, decemberig ugyanis legalább ennyit gyártanának le a phabletekből. Mindez nagy ugrás a tavalyi 50-60 milliós darabszámhoz mérten, de egyben szükségszerű is, hiszen 2013-ban komoly készlethiányok mutatkoztak a vártál nagyobb kereslet miatt. 

Hirdetés

Az elemzők és a szakértők véleménye szerint az iPhone 6 kereslete extrém mértéket ölt majd, és soha nem látott készülékváltási hullámot indít el, ami az androidos tábor nagyját is érinti. Az Apple ezzel 20 százalékos növekedésre számíthat az iPhone-ok eladásaiban, legalábbis most ezt jósolják a felhasználói igények alapján. 

Érdekesség, hogy a Foxconn a robotok mellett nemrég újabb 100 000 munkást toborzott, de a Pegatron is felvett még 10 000-et. A pontos gyártási kezdésről jelenleg ellentmondásos információk keringenek. Egyesek szerint a 4,7 hüvelykes iPhone 6 termelése már júliusban megindul, az optikai képstabilizálással felextrázott 5,5 hüvelykesé viszont csak augusztusban, és jóval később is jelenik meg. Mások szerint a két modell egyszerre jelenik majd meg a piacon, ugyanis a gyártási problémákat már megoldották. 

 

Fotó: gottabemobile.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.