Hirdetés

Összeállt az Apple és az IBM



|

Partnerként dolgoznak együtt az üzleti szektor átalakításán.

Hirdetés

Az Apple és az IBM megállapodást kötöttek egymással az exkluzív együttműködésről, amelynek keretében át akarják alakítani az üzleti szektort. Ehhez új üzleti appokat és szolgáltatásokat készítenek az iOS-es eszközökre. Az IBM több mint 100 ágazatspecifikus appot ír a jövőben az almás készülékekre, biztosítanak iOS-es felhőszolgáltatást üzleti funkciókkal, elérhetővé teszik a MobileFirst Platformjukat, illetve az ügyfeleiknek is megkezdik az Apple készülékek értékesítését. 

Hirdetés

Az Apple mindezt egy üzleti AppleCare szolgáltatással is kiegészíti, amelynek keretében mindkét cég 24 x 7 órás támogatást biztosít. Tim Cook saját bevallása szerint az együttműködést a felek már évek óta fontolgatják. 

Az almás cég ügyvezetője szerint az Apple és az IBM együttműködése a legendásan könnyen használható és integrált hardvert, valamint szoftvert hozza össze az IBM páratlan üzleti szoftvereivel, tapasztalataival és big data analitikus képességeivel. A megállapodást egyébként nem is időzíthették volna jobban, hiszen mostanra a Fortune 500-as listájának 98 százaléka iPhone-t és iPadet használ, illetve az üzleti szektor általánosságban is egyre jobban az iOS és az OS X felé tolódik. Sokak szerint az IBM támogatásával az Apple üzleti eladásai az egekbe szökhetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.