Hirdetés

Ősszel érkezik az iWatch



|

Állítólag még az idén 65 millió Apple okosóra találhat gazdára.

Hirdetés

Az Economic Daily News értesülései szerint az Apple az idei harmadik negyedévben, tehát valamikor ősz elején, legkorábban már nyáron mutatja be a hosszú ideje várt okosóráját, az iWatch-ot. A lapnak az iparág szereplői az elérhető adatok és a nyeresanyagszámlák alapján azt állították, az Apple az év végéig 65 millió iWatch-ot akar legyártani és eladni.

Hirdetés

Az iWatch-ot állítólag a Quanta Computer gyártja majd. A lapkákat a Richtek Technology készítheti, míg a zafírüveggel bevont érintőpanelekért a TPK felelne. A készülék processzorát úgy néz ki az Apple fejleszti, de a termelést a Samsunghoz irányítja át.

Az Apple meglehetősen nagy késéssel robbanhat be az okosórák piacára, éppen ezért most még nagyobb az igény arra, hogy maradandót és korszakalkotót tegyenek le az asztalra. Eddig csak annyit tudni, hogy fitneszes kiegészítőként is funkcionálhat az óra, kiegészítve az iOS 8 Healthbookjával. Állítólag a pulzus és az oxigénszint mellett az UV-fényt is mérheti az óra, de hivatalos megerősítések híján eddig minden csak pletyka.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.