Hirdetés

Ősszel jöhet az iPad Pro



|

A harmadik negyedév végére várják a 12,9 hüvelykes iPadet.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben egyre aktívabban emlegetik az iPad Pro táblagépet, ami az Apple gigantikus méretű tabletje lesz. A 12,9 hüvelykes óriás feladata az lesz, hogy hasonlóan a Samsung 12,2 hüvelykes tábláihoz, újfent valami prémium újdonsággal szolgáljon a piac számára. 

Hirdetés

A Digitimes értesülései szerint az iPad Pro leghamarabb a harmadik negyedév végén jelenhet meg, tehát valamikor ősszel. Ezzel a megjelenési idővel egyértelműen megdőlt az a teória, hogy az Apple első szeretne lenni az új eszközeivel a piacon. Egyes források már az év elejére várták a talán hibrid tabletet, de mivel mindeddig egyetlen alkatrészről sem szivárgott ki semmi, ezért ez nagyon valószínűtlen. 

Az elemzők várakozásai alapján a 12,9 hüvelykes iPad Pro 2732 x 2048-as Retina kijelzőt kap, és olyan hibrid lesz, ami áthidalja a notebookok és tabletek közötti szakadékot, de nagyon meggyőző formában. Ennek talán még az Intel is örülne, elvégre felhívná az Apple a figyelmet az egyelőre nagyon pici kategóriára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.