Hirdetés

Ősszel jön az Apple Netbook?



|

Az Apple várhatóan a harmadik negyedévben mutatja be mininoteszét.

Hirdetés

Jó ideje hallani lehet már pletykákat egy bizonyos Apple netbookról, habár a gyártótól hivatalosan még semmilyen erre vonatkozó információ nem látott napvilágot, még csak elszólásban sem. A legújabb információk szerint az almás gyártó a harmadik negyedében hozza legkorábban nyilvánosságra a még fejlesztés alatt álló netbook-ot - adta hírül a DigiTimes. A titokzatos apróság állítólag érintőpanelekkel és érintőképernyővel érkezik, amelyeket a tajvani székhelyű Wintek szállít, az összeszerelésről pedig a Quanta Computer gondoskodik majd, amely jó ideje együtt dolgozik olyan nagy márkákkal mint az Acer, az Alienware, a Dell, a HP, a Sony vagy a Lenovo.

 

 

macbook.jpg
A képen az Apple alumínium MacBook látható
 

 

A hírek nem csak a megjelenésről, de az árról is szólnak. Mint tudjuk, a legolcsóbb Apple laptop jelenleg a 13"-os kijelzős MacBook, amely 999 dollárt kóstál, ezzel szemben a netbook állítólag 500 és 800 dolláros áron fog kezdeni. Azonban ne feledjük, hogy egyelőre mindez csak spekuláció. Mindenesetre érdekes nyár elé nézünk, hiszen júniusban várjuk az egy vagy több iPhone-t, Steve Jobs visszatér az Apple-hez és még egy netbook is szóba jött...

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.