Hirdetés

Ősszel mutatkozik be az új MacBook Air



|

Állítólag alig tartogat újdonságot a 12 hüvelykes MacBook Air.

Hirdetés

A Digitimes úgy értesült, hogy az Apple új MacBook Air laptopja az idei harmadik negyedévben kerül sorozatgyártásba. Az összeszerelésért állítólag a Quanta Computer felel majd. A meg nem nevezett iparági források mindenesetre azt állítják, hogy az eddigi pletykákkal szemben semmilyen komolyabb újdonságot nem tartogat a 12 hüvelykes MacBook Air. 

Hirdetés

Azt mondják, hogy bár lesznek apróbb belső változtatások, kiugró újdonságra nem kell számítani, és a külső dizájn is marad a régi. Mindez komoly ellentétben van a korábbi jelentésekkel, amelyek már 2013 októbere óta egy laposabb, Retina kijelzős MacBook Airt emlegetnek

Ami azt illeti, azóta még több újításról lehetett hallani, köztük egy mechanikus gombok nélküli érintőpadról és teljes mértékben ventilátorok nélküli kialakításról. A várhatóan szeptemberben vagy októberben bemutatkozó MacBook Air talán azért sem újul meg egyelőre komolyabban, mert az Intel csak 2015-ben teszi elérhetővé a legújabb Broadwell processzorait, ezzel pedig arra kényszerítve az Apple-t és riválisait, hogy csak kisebb frissítésekben gondolkozzanak hardverfronton. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.