Hirdetés

Összevonják az iPod és iPod photo termékeket



|

Hirdetés

Az új iPod család így egy 20 GByte-os modellt tartalmaz, mely akár ötezer dalt képes tárolni, valamint egy 60 GByte-os változatot akár tizenötezer dal számára. Az iPod új szoftvere már külön menüpontot tartalmaz a Podcast műsorok számára, valamint a színes képernyőn képes a dalokhoz tartozó lemezborítók, vagy más grafika megjelenítésére is.

"Az iPod felhasználók szeretik színekkel gazdagítani a zenei élményt," - mondta Greg Joswiak, az Apple iPod marketingért felelős alelnöke. "A leegyszerűsített iPod termékcsalád, mely most 20 és 60 GByte-os, színes képernyős modelleket kínál, külön Podcast menüvel, a legkényelmesebb megoldást kínálja a Podcast műsorok hallgatására."


Az iPod új képernyője éles, kontrasztos képet és csodálatosan élénk színeket biztosít a fényképgyűjtemény böngészéséhez, az albumok borítóinak és személyes adatok megjelenítéséhez. A 60 GByte-os iPod akár 25 000, a 20 GByte-os modell pedig akár 20 000 fényképet képes tárolni vagy akár közvetlenül a digitális fényképezőgépről is áttölteni, az opcionális iPod Camera Connector segítségével. A fényképekből diaporáma készíthető az iPod-on tárolt zenékkel aláfestve, melyet akár TV-készüléken is be lehet mutatni.

Az iTunes most bemutatott, új, 4.9 változata lehetőséget biztosít a Podcast műsorok közötti böngészésre, válogatásra, az új epizódok önműködő letöltésére. Az iTunes megkönnyíti a kiválasztott Podcast adások epizódjainak kezelését, lehetővé téve a dátum és más paraméterek szerinti böngészést. Az iPod és az iTunes elhozzák a digitális zene forradalmát: világszerte már több mint 15 millió iPod készüléket használnak és több mint 430 millió zeneszámot vásároltak az iTunes Music Store-ból.

A podcasting szó eredete: a szinte már szabványként emlegetett Apple-zenelejátszó, az iPod nevéhez ragadt hozzá a broadcasting-ból (műsorszórás) a casting. Az internetről egy ügyfélprogram segítségével a jellemzően mp3 formátumú műsorszolgáltatások automatikus összegyűjtése és a felhasználó eszközére való letöltése.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.