Hirdetés

Pletykák szerint az Apple TV-vel is próbálkozik jövőre



|

Ilyesmi pletyka kering most, de majd az idő megmutatja, hogy igazak-e a hírek.

Hirdetés

Számos forrásból hallani olyan pletykákat, hogy az Apple olyan digitális TV-n dolgozik, mely iOS alapon működne, és bizonyos jelek arra utalnak, hogy ebben van is valami, hiszen a gyártó egyébként is azon gondolkodik, hogy miként tudná kiterjeszteni a piacát. Az Apple egyik rutinos elemzője szerint amennyiben ez megtörténik, akkor sem hamarabb, mint a jövő év vége, vagy 2013 eleje.

Tény, hogy számos olyan beszállító van, akiknek a spektruma ráillik a TV-s elképzelésre, és velük együtt nem lenne probléma belevágni egy ilyen projektbe. A tényleges elképzelésekről azonban ő sem tudott többet mondani, de valószínűnek tartja, hogy nem csak egy set top boxról van szó, hanem egy iOS alapon működő készülékről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.